Pokémon Go in Aadorp

Wil jij Pokemons vangen in Aadorp? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Aadorp. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Aadorp gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Gengar zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Aadorp. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Aadorp? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Aadorp

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Aadorp te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Aadorp. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Aadorp met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 11 gemakkelijk naar niveau 23. In de buurt van Aadorp loop je met pokemon go namelijk zo 6,5 km.

Pokemon Gyms in Aadorp

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Aadorp. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidoran-female). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Aadorp heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Aadorp.

Zeldzame Pokemons in Aadorp
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Aadorp. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Aadorp

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Aadorp. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Aadorp? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Aadorp

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Aadorp? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Aadorp. Laat weten of jij zit in het gele team Aadorp, team rood van Aadorp of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Aadorp worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 59 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Aadorp? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Aadorp waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.