Pokémon Go in Wortegem

Wil jij Pokemons vangen in Wortegem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Wortegem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Wortegem gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Poliwag gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Wortegem. Wat zijn zeldzame Pokemons in Wortegem? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Wortegem

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Wortegem verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wortegem. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Wortegem direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 11 snel naar level 17. In de buurt van Wortegem loop je met pokemon go namelijk zo 4 km.

Pokemon Gyms in Wortegem

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Wortegem. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Onix). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Wortegem heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Wortegem.

Zeldzame Pokemons in Wortegem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Wortegem. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Wortegem

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Wortegem. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Wortegem? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wortegem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Wortegem? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Wortegem. Maak jij deel uit van het gele team in Wortegem, het rode team Wortegem of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Wortegem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En kom je uit Wortegem? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Wortegem en deel je ervaringen.