Pokémon Go in Wieze

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wieze? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Wieze. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Wieze gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Drowzee zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Wieze. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Wieze? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wieze

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Wieze verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Wieze. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Wieze met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 3 snel naar level 25. In de regio Wieze loop je met pokemon go namelijk zo 9,5 km.

Pokemon Gyms in Wieze

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Wieze. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Beedrill). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Wieze heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Wieze.

Zeldzame Pokemons in Wieze
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Wieze. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Wieze

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Wieze. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Wieze? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wieze

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Wieze? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Wieze. Laat weten of jij zit in het gele team Wieze, het rode team van Wieze of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Wieze worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Wieze? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Wieze plus je kunt ervaringen uitwisselen.