Pokémon Go in Welden

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Welden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Welden. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Welden gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Haunter zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Welden. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Welden? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Welden

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Welden te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Welden. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Welden direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 10 zo door naar niveau 17. In de regio Welden vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Welden

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Welden. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venonat). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Welden zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Welden.

Zeldzame Pokemons in Welden
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Welden. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Welden

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Welden. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Welden? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Welden

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Welden? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Welden. Laat weten of jij zit in het gele team Welden, team rood Welden of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Welden worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Welden? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Welden plus je kunt ervaringen uitwisselen.