Pokémon Go in Waarschoot

Wil jij unieke Pokemons vangen in Waarschoot? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Waarschoot. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Waarschoot gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Primeape zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Waarschoot. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Waarschoot? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Waarschoot

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Waarschoot verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Waarschoot. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Waarschoot met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 2 snel naar level 21. In de buurt van Waarschoot wandel je al snel zo’n 8 km.

Pokemon Gyms in Waarschoot

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Waarschoot. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Jynx). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Waarschoot heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Waarschoot.

Zeldzame Pokemons in Waarschoot
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Waarschoot. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Waarschoot

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Waarschoot. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Waarschoot? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waarschoot

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Waarschoot? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Waarschoot. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Waarschoot, team rood van Waarschoot of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Waarschoot worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Waarschoot? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Waarschoot zodat je elkaar wellicht kunt helpen.