Pokémon Go in Rupelmonde

Wil jij Pokemons vangen in Rupelmonde? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Rupelmonde. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Rupelmonde gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Scyther zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Rupelmonde. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Rupelmonde? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Rupelmonde

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Rupelmonde verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Rupelmonde. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Rupelmonde direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 9 eenvoudig naar level 23. In de regio Rupelmonde loop je met pokemon go namelijk zo 1,5 km.

Pokemon Gyms in Rupelmonde

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Rupelmonde. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Rapidash). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Rupelmonde zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Rupelmonde.

Zeldzame Pokemons in Rupelmonde
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Rupelmonde. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Rupelmonde

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Rupelmonde. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Rupelmonde? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Rupelmonde

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Rupelmonde? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Rupelmonde. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Rupelmonde, rode team Rupelmonde of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Rupelmonde worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 48 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Rupelmonde? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Rupelmonde en kun je elkaar helpen en tips geven.