Pokémon Go in Mullem

Op zoek naar info over Pokemon Go in Mullem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Mullem. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Mullem gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Shellder zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Mullem. Wat zijn zeldzame Pokemons in Mullem? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Mullem

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Mullem verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Mullem. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Mullem direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan rank je van level 1 binnen no-time naar level 26. In de buurt van Mullem vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Mullem

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Mullem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Onix). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Mullem kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Mullem.

Zeldzame Pokemons in Mullem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Mullem. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Mullem

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Mullem. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Mullem? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mullem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Mullem? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Mullem. Maak jij deel uit van het gele team in Mullem, het rode team Mullem of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Mullem worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Mullem? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Mullem en kun je elkaar helpen en tips geven.