Pokémon Go in Merendree

Wil jij unieke Pokemons vangen in Merendree? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Merendree. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Merendree gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Onix zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Merendree. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Merendree? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Merendree

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Merendree verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Merendree. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Merendree plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 6 gemakkelijk naar niveau 22. In de regio Merendree wandel je al snel zo’n 4,5 km.

Pokemon Gyms in Merendree

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Merendree. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Tentacruel). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Merendree zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Merendree.

Zeldzame Pokemons in Merendree
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Merendree. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Merendree

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Merendree. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Merendree? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Merendree

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Merendree? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Merendree. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Merendree, het rode team van Merendree of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Merendree worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Merendree? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Merendree plus je kunt ervaringen uitwisselen.