Pokémon Go in Mendonk

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Mendonk? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Mendonk. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in Mendonk gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Exeggcute gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Mendonk. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Mendonk? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Mendonk

Pokestops zijn enorm handig. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Mendonk verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Mendonk. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Mendonk plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 4 snel naar level 23. Rondom Mendonk wandel je al snel zo’n 7,5 km.

Pokemon Gyms in Mendonk

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Mendonk. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Cubone). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Mendonk kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Mendonk.

Zeldzame Pokemons in Mendonk
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Mendonk. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Mendonk

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Mendonk. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Mendonk? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mendonk

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Mendonk? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Mendonk. Maak jij deel uit van het gele team in Mendonk, rode team Mendonk of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Mendonk worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Mendonk? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Mendonk zodat je elkaar wellicht kunt helpen.