Pokémon Go in Melsen

Wil jij Pokemons vangen in Melsen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Melsen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Melsen gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Charmander zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Melsen. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Melsen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Melsen

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Melsen verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Melsen. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Melsen met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 binnen no-time naar level 19. Binnen Melsen loop je met pokemon go namelijk zo 3,5 km.

Pokemon Gyms in Melsen

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Melsen. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Mew). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Melsen kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Melsen.

Zeldzame Pokemons in Melsen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Melsen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Melsen

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Melsen. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Melsen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Melsen

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Melsen? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Melsen. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Melsen, team rood van Melsen of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Melsen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 23 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Melsen? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Melsen en deel je ervaringen.