Pokémon Go in Melsele

Wil jij Pokemons vangen in Melsele? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Melsele. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Melsele gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Snorlax zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Melsele. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Melsele? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Melsele

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Melsele verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Melsele. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Melsele direct met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 11 binnen no-time naar level 26. Binnen Melsele verzamel je pokemons over meer dan 7 km.

Pokemon Gyms in Melsele

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Melsele. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Clefable). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Melsele kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Melsele.

Zeldzame Pokemons in Melsele
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Melsele. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Melsele

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Melsele. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Melsele? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Melsele

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Melsele? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Melsele. Laat weten of jij zit in het gele team Melsele, team rood Melsele of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Melsele worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Melsele? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Melsele zodat je elkaar wellicht kunt helpen.