Pokémon Go in Gontrode

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Gontrode? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Gontrode. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Gontrode gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Machamp zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Gontrode. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Gontrode? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Gontrode

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Gontrode verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Gontrode. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Gontrode plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 4 snel naar level 15. In de buurt van Gontrode catch je pokemon go in een gebied van 2 km.

Pokemon Gyms in Gontrode

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Gontrode. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Nidoran-female). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Gontrode zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Gontrode.

Zeldzame Pokemons in Gontrode
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Gontrode. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Gontrode

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Gontrode. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Gontrode? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Gontrode

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Gontrode? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Gontrode. Maak jij deel uit van het gele team in Gontrode, het rode team van Gontrode of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Gontrode worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Gontrode? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Gontrode plus je kunt ervaringen uitwisselen.