Pokémon Go in Geraardsbergen

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Geraardsbergen? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Geraardsbergen. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Geraardsbergen gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Caterpie zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Geraardsbergen. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Geraardsbergen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Geraardsbergen

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Geraardsbergen te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Geraardsbergen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Geraardsbergen direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 9 zo door naar niveau 19. Binnen Geraardsbergen vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Geraardsbergen

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Geraardsbergen. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Omastar). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Geraardsbergen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Geraardsbergen.

Zeldzame Pokemons in Geraardsbergen
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Geraardsbergen. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Geraardsbergen

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Geraardsbergen. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Geraardsbergen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Geraardsbergen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Geraardsbergen? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Geraardsbergen. Maak jij deel uit van het gele team in Geraardsbergen, het rode team van Geraardsbergen of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Geraardsbergen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in Geraardsbergen? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Geraardsbergen en kun je elkaar helpen en tips geven.