Pokémon Go in De Klinge

Wil jij Pokemons vangen in De Klinge? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in De Klinge. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in De Klinge gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Nidoran-male gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in De Klinge. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in De Klinge? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in De Klinge

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in De Klinge verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in De Klinge. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in De Klinge plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 7 eenvoudig naar level 21. Binnen De Klinge vang je veel pokemon in een straal van 9,5 km.

Pokemon Gyms in De Klinge

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in De Klinge. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidorino). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in De Klinge vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in De Klinge.

Zeldzame Pokemons in De Klinge
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in De Klinge. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in De Klinge

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in De Klinge. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in De Klinge? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Klinge

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in De Klinge? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in De Klinge. Laat weten of jij zit in het gele team De Klinge, team rood De Klinge of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in De Klinge worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Speel jij in De Klinge? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit De Klinge waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.