Pokémon Go in Borsbeke

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Borsbeke? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Borsbeke. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Borsbeke gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Magneton zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Borsbeke. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Borsbeke? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Borsbeke

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Borsbeke verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Borsbeke. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Doe dit in Borsbeke via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 4 snel naar level 23. In Borsbeke catch je pokemon go in een gebied van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Borsbeke

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Borsbeke. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Arbok). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Borsbeke zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Borsbeke.

Zeldzame Pokemons in Borsbeke
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Borsbeke. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Borsbeke

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Borsbeke. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Borsbeke? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Borsbeke

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Borsbeke? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Borsbeke. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Borsbeke, team rood van Borsbeke of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Borsbeke worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Borsbeke? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Borsbeke en deel je ervaringen.