Pokémon Go in Bevere

Wil jij Pokemons vangen in Bevere? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Bevere. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Bevere gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Weet jij waar bijvoorbeeld Clefable zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Bevere. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Bevere? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Bevere

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Bevere te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bevere. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Bevere via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo rank je van level 3 binnen no-time naar level 20. In de buurt van Bevere wandel je al snel zo’n 9 km.

Pokemon Gyms in Bevere

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Bevere. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Weedle). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Bevere zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Bevere.

Zeldzame Pokemons in Bevere
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Bevere. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Bevere

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Bevere. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Bevere? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bevere

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Bevere? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Bevere. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Bevere, team rood van Bevere of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Bevere worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Bevere? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Bevere waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.