Pokémon Go in Bavegem

Wil jij Pokemons vangen in Bavegem? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Bavegem. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Bavegem gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Drowzee gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Bavegem. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Bavegem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Bavegem

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Bavegem verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Bavegem. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Bavegem samen met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 6 binnen no-time naar level 18. In Bavegem vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Bavegem

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Bavegem. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Oddish). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Bavegem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Bavegem.

Zeldzame Pokemons in Bavegem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Bavegem. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Bavegem

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Bavegem. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Bavegem? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bavegem

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Bavegem? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Bavegem. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Bavegem, team rood van Bavegem of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Bavegem worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Bavegem? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Bavegem en kun je elkaar helpen en tips geven.