Pokémon Go in Astene

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Astene? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Astene. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Astene gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Poliwrath gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Astene. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Astene? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Astene

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Astene verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Astene. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Aanval pokemons zijn er te vinden maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Astene via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 6 zo door naar niveau 20. In de regio Astene catch je pokemon go in een gebied van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Astene

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Astene. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Exeggutor). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Astene vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Astene.

Zeldzame Pokemons in Astene
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Astene. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Astene

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Astene. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Astene? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Astene

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Astene? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Astene. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Astene, team rood Astene of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Astene worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 43 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Astene? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Astene en deel je ervaringen.