Pokémon Go in Appels

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Appels? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Appels. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Appels gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Charmeleon zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Appels. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Appels? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Appels

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Appels verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Appels. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Appels met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 7 zo door naar niveau 19. Binnen Appels wandel je al snel zo’n 3,5 km.

Pokemon Gyms in Appels

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Appels. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Mewtwo). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Appels zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Appels.

Zeldzame Pokemons in Appels
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Appels. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Appels

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Appels. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Appels? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Appels

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Appels? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Appels. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Appels, team rood Appels of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Appels worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 36 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Appels? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Appels waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.