Onix in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Onix? Welkom in de Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Onix. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Onix uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk lees je hier hoe je Onix het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #095
Pokemon naam Onix
Categorie Pokemon Rock Snake Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Ground
Zwaktes Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel
Gewicht 210.0 kilogram
Lengte 8.8 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Onix Pokemon Go
Onix uit Pokemon Go

Onix ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Gengar. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Drowzee. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Onix te vangen. Voor het ontwikkelen van Onix heb je nodig: nog onbekend. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Onix aanvallen

Meteen Onix uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Rock Snake Pokèmon. Zijn type(s) zijn Rock en Ground. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Onix. De zwaktes van deze pokemon zijn: Water, Grass, Ice, Fighting, Ground, Steel. Wil je Onix aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 210.0 kilogram en lengte van 8.8 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Verdere info over Onix uit Pokemon Go
Onix heeft een magneet in zijn hersenen. Het fungeert als een kompas zodat deze Pokémon niet richting verliest terwijl het tunnelen. Als het ouder wordt, zijn lichaam steeds ronder en gladder.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Onix vangen

Wil jij er achterkomen waar Onix zich schuilhoudt? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Onix vangen en veel ervaringspunten verdienen. Via de zoekfunctie kun je direct jouw plaats of regio opzoeken.

Waar vind ik Onix?
Onix kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Ga dus snel naar de pagina van jouw plaats en ontdek waar je Onix kunt vinden. Je kunt meteen op jouw plaats zoeken. Daar bekijk je een Pokemon-kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Onix wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma