Omastar in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Omastar? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Omastar. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Omastar uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Scroll naar beneden voor tips hoe je Omastar gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #139
Pokemon naam Omastar
Categorie Pokemon Spiral Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Water
Zwaktes Electric, Grass, Fighting, Ground
Gewicht 35.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Omastar Pokemon Go
Omastar uit Pokemon Go

Omastar ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Omanyte. Probeer zo zo snel mogeijk om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Kabuto. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Omastar te vangen. Voor het ontwikkelen van Omastar heb je het volgende nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen. Zo wordt je snel een betere Pokemontrainer. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Omastar aanvallen

Direct Omastar uit Pokemon Go aanvallen? Deze Pokemon behoort tot de welkbekende categorie Spiral Pokèmon. Zijn type is Rock en Water. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Omastar. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Grass, Fighting, Ground. Direct Omastar aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 35.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Meer gegevens over Omastar uit Pokemon Go
Omastar gebruikt zijn tentakels om zijn prooi te vangen. Het wordt verondersteld uitgestorven te zijn geworden omdat zijn schelp te groot en te zwaar werd, waardoor zijn bewegingen om te traag en zwaar geworden.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Omastar vangen

Direct weten waar Omastar zich schuilhoudt? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Omastar makkelijk en snel opzoeken en vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Omastar?
Omastar laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Omastar kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Omastar wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma