Omanyte in Pokémon go

Op zoek naar alle details over het Pokemon Go karakter Omanyte? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Omanyte. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Ook lees je hier meer over de zwaktes, het gewicht en de lengte van Omanyte uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Vanzelfsprekend vind je hier ook info over hoe je Omanyte het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #138
Pokemon naam Omanyte
Categorie Pokemon Spiral Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Water
Zwaktes Electric, Grass, Fighting, Ground
Gewicht 7.5 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Omanyte candies
Omanyte Pokemon Go
Omanyte uit Pokemon Go

Omanyte ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Porygon. Het doel is om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Omastar. Om het beest te trainen / ontwikkelen zul je snoepjes (candies) moeten verzamelen. Die krijg je door meer Omanyte te vangen. Voor de ontwikkeling van Omanyte is nodig: 50x Omanyte candies. Waar wacht je nog op? Probeer snel veel pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Omanyte aanvallen

Direct Omanyte uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Spiral Pokèmon. Zijn type is Rock en Water. Elk type heeft weer zijn sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Omanyte. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Grass, Fighting, Ground. Wil je Omanyte aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 7.5 kilogram en lengte van 0.4 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Extra informatie over Omanyte uit Pokemon Go
Omanyte is een van de oude en allang uitgestorven Pokémon die uit fossielen zijn geregenereerd door mensen. Als aangevallen door een vijand, maar trekt zich binnen zijn harde schaal.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Omanyte vangen

Benieuwd waar Omanyte gevangen kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Nuttig! Op deze manier kun je Omanyte makkelijk en snel opzoeken en vangen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Omanyte?
Omanyte kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Omanyte kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Omanyte zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma