Oddish in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Oddish? Je bevindt je in onze Pokédex! Op pokemongogo.nl vind je alle details over Oddish. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Oddish uit Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Oddish het snelst kunt ontwikkelen en trainen naar het volgende level. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #043
Pokemon naam Oddish
Categorie Pokemon Weed Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 5.4 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 25x Oddish candies
Oddish Pokemon Go
Oddish uit Pokemon Go

Oddish ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Golbat. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Gloom. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Oddish te vangen. Voor het ontwikkelen van Oddish is benodigd: 25x Oddish candies. Haast je, en probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Oddish aanvallen

Vandaag nog Oddish uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Weed Pokèmon. Zijn type(s) zijn Grass en Poison. Elk type heeft bepaalde sterktes. Elke Pokemon behoort tot 1 van deze 18 types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Oddish. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fire, Ice, Flying, Psychic. Plannen tot Oddish aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 5.4 kilogram en lengte van 0.5 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra informatie over Oddish uit Pokemon Go
Overdag Oddish begraaft zich in de bodem aan voedingsstoffen uit de grond met behulp van de hele lichaam. Hoe meer vruchtbare bodem, glanzender zijn bladeren worden.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Oddish vangen

Wil jij er achterkomen waar Oddish verstopt zit? Wij proberen alle locaties waar Pokemon zich verstoppen inzichtelijk te maken. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Oddish vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Oddish?
Oddish kan een lastige Pokemon zijn om te vinden en te vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en ontdek waar je Oddish kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vinden en vangen van Oddish zal je een stuk beter afgaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma