Pokémon Go in Wijdewormer

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Wijdewormer? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Wijdewormer. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een zeldzame Pokemon in Wijdewormer gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Machop zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Wijdewormer. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Wijdewormer? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Wijdewormer

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Wijdewormer verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wijdewormer. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Wijdewormer plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 3 zo door naar niveau 22. In de buurt van Wijdewormer verzamel je pokemons over meer dan 6,5 km.

Pokemon Gyms in Wijdewormer

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wijdewormer. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Bulbasaur). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Wijdewormer zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Wijdewormer.

Zeldzame Pokemons in Wijdewormer
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wijdewormer. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Wijdewormer

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Wijdewormer. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Wijdewormer? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wijdewormer

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Wijdewormer? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Wijdewormer. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Wijdewormer, team rood van Wijdewormer of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Wijdewormer worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Wijdewormer? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Wijdewormer en deel je ervaringen.