Pokémon Go in Watergang

Op zoek naar info over Pokemon Go in Watergang? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Watergang. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Watergang gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Gengar zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Watergang. Wat zijn zeldzame Pokemons in Watergang? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Watergang

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Watergang verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Watergang. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Watergang samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 4 zo door naar niveau 22. In de buurt van Watergang catch je pokemon go in een gebied van 8,5 km.

Pokemon Gyms in Watergang

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Watergang. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Paras). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Watergang zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Watergang.

Zeldzame Pokemons in Watergang
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Watergang. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Watergang

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Watergang. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Watergang? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Watergang

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Watergang? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Watergang. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Watergang, het rode team van Watergang of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Watergang worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 47 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Watergang? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Watergang waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.