Pokémon Go in Warmenhuizen

Wil jij unieke Pokemons vangen in Warmenhuizen? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Warmenhuizen. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Warmenhuizen gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Ekans zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Warmenhuizen. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Warmenhuizen? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Warmenhuizen

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Warmenhuizen verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Warmenhuizen. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Warmenhuizen samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo evolueer jij van level 6 zo door naar niveau 22. In de regio Warmenhuizen catch je pokemon go in een gebied van 5 km.

Pokemon Gyms in Warmenhuizen

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Warmenhuizen. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Ninetales). Dan kan het gevecht beginnen! In Warmenhuizen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Warmenhuizen.

Zeldzame Pokemons in Warmenhuizen
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Warmenhuizen. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Warmenhuizen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Warmenhuizen. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Warmenhuizen? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Warmenhuizen

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Warmenhuizen? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Warmenhuizen. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Warmenhuizen, het rode team Warmenhuizen of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Warmenhuizen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 52 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Warmenhuizen? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Warmenhuizen en kun je elkaar helpen en tips geven.