Pokémon Go in Sint Maarten

Wil jij unieke Pokemons vangen in Sint Maarten? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Sint Maarten. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Sint Maarten gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Lickitung gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Sint Maarten. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Sint Maarten? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Sint Maarten

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Sint Maarten verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Sint Maarten. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Sint Maarten samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 8 zo door naar niveau 21. In de buurt van Sint Maarten vang je veel pokemon in een straal van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Sint Maarten

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Sint Maarten. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Fearow). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Sint Maarten zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Sint Maarten.

Zeldzame Pokemons in Sint Maarten
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Sint Maarten. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Sint Maarten

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Sint Maarten. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Sint Maarten? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Sint Maarten

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Sint Maarten? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Sint Maarten. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Sint Maarten, rode team Sint Maarten of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Sint Maarten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 41 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit Sint Maarten? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Sint Maarten zodat je elkaar wellicht kunt helpen.