Pokémon Go in Petten

Op zoek naar info over Pokemon Go in Petten? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Petten. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Petten gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Omastar gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Petten. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Petten? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Petten

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Petten verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Petten. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Petten via extra lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 6 gemakkelijk naar niveau 17. In Petten loop je met pokemon go namelijk zo 6,5 km.

Pokemon Gyms in Petten

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Petten. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Goldeen). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Petten zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Petten.

Zeldzame Pokemons in Petten
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Petten. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Petten

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Petten. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Petten? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Petten

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Petten? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Petten. Maak jij deel uit van het gele team in Petten, het rode team van Petten of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Petten worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Speel jij in Petten? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Petten plus je kunt ervaringen uitwisselen.