Pokémon Go in Koedijk

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Koedijk? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Koedijk. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Koedijk gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Starmie zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Koedijk. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Koedijk? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Koedijk

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Koedijk verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Koedijk. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Koedijk samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 1 gemakkelijk naar niveau 19. Binnen Koedijk catch je pokemon go in een gebied van 4,5 km.

Pokemon Gyms in Koedijk

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Koedijk. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Squirtle). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Koedijk vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Koedijk.

Zeldzame Pokemons in Koedijk
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Koedijk. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Koedijk

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Koedijk. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Koedijk? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Koedijk

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Koedijk? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Koedijk. Laat weten of jij zit in het gele team Koedijk, rode team Koedijk of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Koedijk worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Koedijk? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Koedijk plus je kunt ervaringen uitwisselen.