Pokémon Go in Katwoude

Wil jij unieke Pokemons vangen in Katwoude? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Katwoude. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Katwoude gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Pidgeotto zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Katwoude. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Katwoude? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Katwoude

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Katwoude verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Katwoude. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Katwoude via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 4 binnen no-time naar level 21. In de buurt van Katwoude verzamel je pokemons over meer dan 6,5 km.

Pokemon Gyms in Katwoude

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Katwoude. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Koffing). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Katwoude heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Katwoude.

Zeldzame Pokemons in Katwoude
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Katwoude. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Katwoude

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Katwoude. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Katwoude? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Katwoude

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Katwoude? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Katwoude. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Katwoude, het rode team van Katwoude of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Katwoude worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Katwoude? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Katwoude en kun je elkaar helpen en tips geven.