Pokémon Go in Heemstede

Op zoek naar info over Pokemon Go in Heemstede? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Heemstede. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Heemstede gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Exeggcute zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Heemstede. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Heemstede? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Heemstede

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Heemstede te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Heemstede. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Heemstede direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 1 binnen no-time naar level 19. In de regio Heemstede vang je veel pokemon in een straal van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Heemstede

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Heemstede. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Farfetch-d). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Heemstede vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Heemstede.

Zeldzame Pokemons in Heemstede
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Heemstede. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Heemstede

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Heemstede. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Heemstede? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Heemstede

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Heemstede? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Heemstede. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Heemstede, rode team Heemstede of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Heemstede worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Heemstede? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Heemstede plus je kunt ervaringen uitwisselen.

One thought on “Pokémon Go in Heemstede

  • 2 augustus 2016 at 17:51
    Permalink

    Het stikt in Heemstede van de pokemon. Ik wilde even zeggen dat ik het hoogstens irritant vindt dat mensen op de fiets, zonder uitkijken!, gewoon van die dingen lopen te vangen. Dat kan echt niet. Het eerst pokemon ongeluk zal in Heemstede vast niet lang op zich laten wachten.

Comments are closed.