Pokémon Go in de Woude

Wil jij unieke Pokemons vangen in de Woude? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in de Woude. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in de Woude gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Electabuzz zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in de Woude. Welke Pokemons zijn zeldzaam in de Woude? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in de Woude

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in de Woude verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in de Woude. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in de Woude via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan rank je van level 12 eenvoudig naar level 26. In de regio de Woude catch je pokemon go in een gebied van 4 km.

Pokemon Gyms in de Woude

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in de Woude. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Clefable). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In de Woude vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in de Woude.

Zeldzame Pokemons in de Woude
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in de Woude. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in de Woude

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in de Woude. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in de Woude? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route de Woude

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in de Woude? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in de Woude. Vecht jij verder aan de zijde van team geel de Woude, team rood van de Woude of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in de Woude worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 53 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Kom je uit de Woude? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit de Woude plus je kunt ervaringen uitwisselen.