Pokémon Go in De Koog

Wil jij Pokemons vangen in De Koog? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in De Koog. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in De Koog gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Tangela zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in De Koog. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in De Koog? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in De Koog

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in De Koog verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in De Koog. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in De Koog direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 4 gemakkelijk naar niveau 21. In de buurt van De Koog wandel je al snel zo’n 1,5 km.

Pokemon Gyms in De Koog

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in De Koog. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Golduck). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in De Koog zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in De Koog.

Zeldzame Pokemons in De Koog
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in De Koog. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in De Koog

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in De Koog. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in De Koog? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Koog

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in De Koog? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in De Koog. Laat weten of jij zit in het gele team De Koog, het rode team De Koog of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in De Koog worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Woon je in De Koog? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit De Koog zodat je elkaar wellicht kunt helpen.