Pokémon Go in Bergen

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Bergen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Bergen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Bergen gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Machamp zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Bergen. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Bergen? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Bergen

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Bergen verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Bergen. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Bergen samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 8 gemakkelijk naar niveau 16. Binnen Bergen catch je pokemon go in een gebied van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Bergen

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Bergen. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Victreebel). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Bergen zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Bergen.

Zeldzame Pokemons in Bergen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Bergen. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Bergen

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Bergen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Bergen? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bergen

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Bergen? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Bergen. Laat weten of jij zit in het gele team Bergen, het rode team Bergen of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Bergen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 48 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Bergen? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Bergen en deel je ervaringen.