Pokémon Go in Abbenes

Wil jij unieke Pokemons vangen in Abbenes? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Abbenes. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Abbenes gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Staryu zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Abbenes. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Abbenes? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Abbenes

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Abbenes verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Abbenes. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Abbenes met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo rank je van level 12 zo door naar niveau 23. Rondom Abbenes wandel je al snel zo’n 7,5 km.

Pokemon Gyms in Abbenes

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Abbenes. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Oddish). Dan kan het gevecht beginnen! In Abbenes vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Abbenes.

Zeldzame Pokemons in Abbenes
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Abbenes. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Abbenes

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Abbenes. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Abbenes? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Abbenes

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Abbenes? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Abbenes. Maak jij deel uit van het gele team in Abbenes, team rood Abbenes of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Abbenes worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Abbenes? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Abbenes en deel je ervaringen.