Pokémon Go in Aalsmeer

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Aalsmeer? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Aalsmeer. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Aalsmeer gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Pikachu zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Aalsmeer. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Aalsmeer? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Aalsmeer

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Aalsmeer verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Aalsmeer. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Aalsmeer direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 2 snel naar level 19. Binnen Aalsmeer vang je veel pokemon in een straal van 4 km.

Pokemon Gyms in Aalsmeer

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Aalsmeer. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Weedle). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Aalsmeer vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Aalsmeer.

Zeldzame Pokemons in Aalsmeer
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Aalsmeer. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Aalsmeer

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Aalsmeer. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Aalsmeer? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Aalsmeer

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Aalsmeer? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Aalsmeer. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Aalsmeer, het rode team van Aalsmeer of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Aalsmeer worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Aalsmeer? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Aalsmeer zodat je elkaar wellicht kunt helpen.