Pokémon Go in Waspik

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Waspik? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Waspik. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Waspik gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Dewgong zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Waspik. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Waspik? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Waspik

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Waspik verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Waspik. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Je vind er sterke aanval pokemon maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Waspik met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 10 binnen no-time naar level 22. In de regio Waspik wandel je al snel zo’n 1 km.

Pokemon Gyms in Waspik

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Waspik. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidoran-female). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Waspik vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Waspik.

Zeldzame Pokemons in Waspik
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Waspik. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Waspik

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Waspik. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Waspik? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waspik

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Waspik? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Waspik. Laat weten of jij zit in het gele team Waspik, het rode team van Waspik of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Waspik worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 43 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Waspik? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Waspik plus je kunt ervaringen uitwisselen.