Pokémon Go in Wagenberg

Wil jij Pokemons vangen in Wagenberg? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Wagenberg. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Wagenberg gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Pidgey gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Wagenberg. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Wagenberg? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Wagenberg

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Wagenberg verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Wagenberg. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Wagenberg plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 1 snel naar level 20. Rondom Wagenberg wandel je al snel zo’n 9,5 km.

Pokemon Gyms in Wagenberg

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Wagenberg. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Raichu). Dan kan het gevecht beginnen! In Wagenberg heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Wagenberg.

Zeldzame Pokemons in Wagenberg
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Wagenberg. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Wagenberg

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Wagenberg. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Wagenberg? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Wagenberg

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Wagenberg? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Wagenberg. Maak jij deel uit van het gele team in Wagenberg, het rode team Wagenberg of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Wagenberg worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Wagenberg? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Wagenberg waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.