Pokémon Go in Waalwijk

Wil jij unieke Pokemons vangen in Waalwijk? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Waalwijk. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Waalwijk gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Ekans gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Waalwijk. Wat zijn zeldzame Pokemons in Waalwijk? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Waalwijk

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Waalwijk verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Waalwijk. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Waalwijk plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 1 gemakkelijk naar niveau 25. In de regio Waalwijk vang je veel pokemon in een straal van 8 km.

Pokemon Gyms in Waalwijk

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Waalwijk. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Flareon). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Waalwijk heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Waalwijk.

Zeldzame Pokemons in Waalwijk
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Waalwijk. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Waalwijk

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Waalwijk. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Waalwijk? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Waalwijk

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Waalwijk? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Waalwijk. Maak jij deel uit van het gele team in Waalwijk, team rood Waalwijk of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Waalwijk worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 44 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in Waalwijk? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Waalwijk waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.