Pokémon Go in Tilburg

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Tilburg? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Tilburg. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Tilburg gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Gloom zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Tilburg. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Tilburg? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Tilburg

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Tilburg verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Tilburg. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Combineer dit in Tilburg plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 7 gemakkelijk naar niveau 16. Binnen Tilburg verzamel je pokemons over meer dan 4 km.

Pokemon Gyms in Tilburg

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Tilburg. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Abra). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Tilburg vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Tilburg.

Zeldzame Pokemons in Tilburg
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Tilburg. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Tilburg

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Tilburg. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Tilburg? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Tilburg

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Tilburg? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Tilburg. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Tilburg, het rode team van Tilburg of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Tilburg worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 58 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Tilburg? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Tilburg en kun je elkaar helpen en tips geven.