Pokémon Go in Sterksel

Wil jij unieke Pokemons vangen in Sterksel? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Sterksel. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Sterksel gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Raticate zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Sterksel. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Sterksel? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Sterksel

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Sterksel verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Sterksel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Sterksel via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 1 gemakkelijk naar niveau 17. In de regio Sterksel loop je met pokemon go namelijk zo 9 km.

Pokemon Gyms in Sterksel

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Sterksel. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Nidoqueen). Dan kan het gevecht beginnen! In Sterksel kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Sterksel.

Zeldzame Pokemons in Sterksel
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Sterksel. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Sterksel

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Sterksel. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Sterksel? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Sterksel

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Sterksel? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Sterksel. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Sterksel, het rode team Sterksel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Sterksel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Sterksel? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Sterksel en kun je elkaar helpen en tips geven.