Pokémon Go in Sint Agatha

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Sint Agatha? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Sint Agatha. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Sint Agatha gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Geodude zich schuildhoudt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Sint Agatha. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Sint Agatha? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Sint Agatha

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Sint Agatha verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Sint Agatha. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Sint Agatha via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 gemakkelijk naar niveau 19. Rondom Sint Agatha vang je veel pokemon in een straal van 6 km.

Pokemon Gyms in Sint Agatha

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Sint Agatha. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Mankey). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Sint Agatha vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Sint Agatha.

Zeldzame Pokemons in Sint Agatha
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Sint Agatha. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Sint Agatha

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Sint Agatha. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Sint Agatha? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Sint Agatha

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Sint Agatha? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Sint Agatha. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Sint Agatha, het rode team Sint Agatha of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Sint Agatha worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Sint Agatha? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Sint Agatha zodat je elkaar wellicht kunt helpen.