Pokémon Go in Raamsdonk

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Raamsdonk? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Raamsdonk. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Raamsdonk gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Sandslash zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Raamsdonk. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Raamsdonk? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Raamsdonk

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Raamsdonk verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Raamsdonk. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Raamsdonk samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 3 zo door naar niveau 26. In Raamsdonk loop je met pokemon go namelijk zo 9 km.

Pokemon Gyms in Raamsdonk

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Raamsdonk. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Venonat). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Raamsdonk zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Raamsdonk.

Zeldzame Pokemons in Raamsdonk
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Raamsdonk. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Raamsdonk

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Raamsdonk. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Raamsdonk? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Raamsdonk

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Raamsdonk? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Raamsdonk. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Raamsdonk, team rood van Raamsdonk of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Raamsdonk worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 19 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Speel jij in Raamsdonk? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Raamsdonk zodat je elkaar wellicht kunt helpen.