Pokémon Go in Putte

Op zoek naar info over Pokemon Go in Putte? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Putte. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Putte gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Staryu zich bevindt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Putte. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Putte? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Putte

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Putte verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Putte. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Putte direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 3 zo door naar niveau 22. Rondom Putte vang je veel pokemon in een straal van 3 km.

Pokemon Gyms in Putte

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Putte. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Jolteon). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Putte vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Putte.

Zeldzame Pokemons in Putte
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Putte. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Putte

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Putte. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Putte? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Putte

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Putte? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Putte. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Putte, team rood Putte of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Putte worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 42 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Putte? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Putte waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.