Pokémon Go in Neerkant

Wil jij Pokemons vangen in Neerkant? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Neerkant. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Neerkant gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Alakazam zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Neerkant. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Neerkant? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Neerkant

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Neerkant verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Neerkant. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Neerkant met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 11 zo door naar niveau 23. In de buurt van Neerkant verzamel je pokemons over meer dan 6 km.

Pokemon Gyms in Neerkant

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Neerkant. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Gastly). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Neerkant heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Neerkant.

Zeldzame Pokemons in Neerkant
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Neerkant. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Neerkant

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Neerkant. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Neerkant? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Neerkant

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Neerkant? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Neerkant. Maak jij deel uit van het gele team in Neerkant, rode team Neerkant of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Neerkant worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Neerkant? Schrijf dan hieronder een review. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Neerkant en kun je elkaar helpen en tips geven.