Pokémon Go in Helenaveen

Wil jij unieke Pokemons vangen in Helenaveen? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Helenaveen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Helenaveen gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Vileplume zich schuildhoudt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Helenaveen. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Helenaveen? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Helenaveen

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Helenaveen verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Helenaveen. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Helenaveen plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan rank je van level 1 zo door naar niveau 20. Rondom Helenaveen verzamel je pokemons over meer dan 7 km.

Pokemon Gyms in Helenaveen

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Helenaveen. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Gengar). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Helenaveen vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Helenaveen.

Zeldzame Pokemons in Helenaveen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Helenaveen. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Helenaveen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Helenaveen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Helenaveen? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Helenaveen

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Helenaveen? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Helenaveen. Laat weten of jij zit in het gele team Helenaveen, team rood van Helenaveen of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Helenaveen worden gemiddeld beoordeeld met een 9.4/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Helenaveen? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Helenaveen plus je kunt ervaringen uitwisselen.