Pokémon Go in Gastel

Op zoek naar info over Pokemon Go in Gastel? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Gastel. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Gastel gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Hypno zich schuildhoudt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Gastel. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Gastel? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Gastel

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Gastel te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Gastel. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Gastel plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 9 eenvoudig naar level 21. In de buurt van Gastel wandel je al snel zo’n 9,5 km.

Pokemon Gyms in Gastel

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Gastel. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Goldeen). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Gastel heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Gastel.

Zeldzame Pokemons in Gastel
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Gastel. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Gastel

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Gastel. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Gastel? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Gastel

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Gastel? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Gastel. Laat weten of jij zit in het gele team Gastel, rode team Gastel of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Gastel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Gastel? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Gastel waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.