Pokémon Go in Galder

Op zoek naar info over Pokemon Go in Galder? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Galder. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Galder gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Weet jij waar bijvoorbeeld Clefable zich bevindt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Galder. Wat zijn zeldzame Pokemons in Galder? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Galder

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Galder verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Galder. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Galder plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 4 zo door naar niveau 16. In de buurt van Galder wandel je al snel zo’n 6 km.

Pokemon Gyms in Galder

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Galder. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Charmeleon). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Galder zijn er een aantal Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Galder.

Zeldzame Pokemons in Galder
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Galder. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Galder

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Galder. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Galder? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Galder

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Galder? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Galder. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Galder, het rode team Galder of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Galder worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Galder? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Galder zodat je elkaar wellicht kunt helpen.