Pokémon Go in Eindhoven

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Eindhoven? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Eindhoven. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Eindhoven gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Gyarados zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Eindhoven. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Eindhoven? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Eindhoven

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Benieuwd waar de Pokestops in Eindhoven verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Eindhoven. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Eindhoven plus een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 6 binnen no-time naar level 19. Binnen Eindhoven vang je veel pokemon in een straal van 7,5 km.

Pokemon Gyms in Eindhoven

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Eindhoven. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Caterpie). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Eindhoven kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Eindhoven.

Zeldzame Pokemons in Eindhoven
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Eindhoven. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Eindhoven

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Eindhoven. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Eindhoven? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Eindhoven

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Eindhoven? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Eindhoven. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Eindhoven, het rode team van Eindhoven of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Eindhoven worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 20 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Eindhoven? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Eindhoven zodat je elkaar wellicht kunt helpen.