Pokémon Go in De Mortel

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in De Mortel? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in De Mortel. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in De Mortel gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Electrode zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in De Mortel. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in De Mortel? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in De Mortel

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in De Mortel verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in De Mortel. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in De Mortel via extra lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 3 gemakkelijk naar niveau 16. Rondom De Mortel wandel je al snel zo’n 2 km.

Pokemon Gyms in De Mortel

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in De Mortel. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Meowth). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in De Mortel vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in De Mortel.

Zeldzame Pokemons in De Mortel
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in De Mortel. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in De Mortel

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in De Mortel. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in De Mortel? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route De Mortel

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in De Mortel? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in De Mortel. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel De Mortel, rode team De Mortel of koos je voor team blauw.

De Pokemons in De Mortel worden gemiddeld beoordeeld met een 9.5/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Kom je uit De Mortel? Geef dan hieronder je mening. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in De Mortel waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.